i love you COBOT

31 December 2011

Tahun Baru Azam Baru


Wahh.malam nie ada bunga api la.
and satu dunia nak sambut tahun baru.
wahh.sukanya.HUHUX.
happy new year.
sempena tahun baru nie masing2 sibuk dgn azam baru kan.
haha.mesti punya.mesti dah buat senarai kan.huhu.

apa?azam tahun baru mimi.?hehe.sabar lorh.
azam tahun baru mimi tak la banyak mcm korang .sikit je.
haha.nak tahu ke.

 1. Nak study bersungguh-sungguh.
dan rajin buat revision bila ada masa terluang.
2. Nak jadi anak yg lebih mendengar kata
dan yg terbaik.

wahh.mcm mna .sikit je kan.
apa2 pon.mimi kena sedaya upaya buat yg terbaik.
nie lah yg menentukan masa depan mimi.
waaa. :D

p/s: tuan cObot nak tahu jugak azam tahun baru awak.
nanti bagitahu mimi ye. (:

30 December 2011

Dhia




 




Waa.menangis mimi tengok cite Dhia tadi.
terharu sangat2.cinta memang hebat.waa.
tiada siapa boleh pisahkan kita selain mati.
:)
mimi tak tahu nak cakap apa dah.
apa2 pon.cite ni memang the best.
terbaik drpd ombak rindu.*padahal ombak rindu tak tngk lagi pon*
the best.
 
tapi mimi rasa cite nie agak tergantung sikit.
sebab nya .ia tidak diberitahu tentang apa yg berlaku 
kepada mama Zikir and family Zikir.
kena hukuman ke apa ke.?
haha.banyak komen pulak ye. :D

p/s:Madu memang manis tapi kadang2 pahit bagi kaum wanita.
Waaa.ta suka. :)

28 December 2011

Kuat Kuat Kuat.

 
 
 Waa.hari2 menangis.nasib baik tak lebam mata nie.
hari2 kena perli n marah.sakit hati nie .tahu tak.
tahu tak.tahu tak.
mimi nak melawan tak berani.tak berani..Waa.
simpan dlm hati nie je.

Kalau lari dari rumah best tak?.HAHA.
soalan yg gila sekali.bagus.
takde lah.nak menangis hari2 kan.
;)
tak boleh.tak boleh.
lagi menyusahkan ramai org.


 
apa2 pon.mimi kena menhadapinya semua.
be strong girl.
you can do it.
waloo...waloo.
you can do it.

p/s: syahrin,mimi nak menjerit tepi awak boleh tak.?
nak menjerit sekuat hati ni.nak awak dengar.

22 December 2011

Teet

 
 
Teet.sekarang mimi tak tahu nak ckp apa dah.so happy..happy.happy.
rasa nak bagitau satu dunia nie mimi HAPPY sangat.
alohai rasa mimi org nie org yg paling untung sgt dekat dunia.
hehe .cewah.
mimi tak sangka dia sayang mimi sangat2.so loving.
terharu mimi.awak .tau tak kita sayang awak jgak.
mesti tau tu.
orang kata kalau seseorang lelaki tu mencintai seseorang wanita ini.
dgn sepehuh hati dia.
wanita tu memang bahagia ye?
 
Haha.ayat.jiwang gila. 

n then dia selalu pesan dekat mimi.
study rajin2.dont worry kay.
alahai..sweet lo.
suka weii.
p/s:study rajin2 nanti boleh pergi PARIS n HAWAII. haha


21 December 2011

Shareen vs Cromok

 
 Hallohai.hari nie mimi share sesuatu dgn readers.
just for fun.HUHUX.
ta sangka dia pandai main gitar kan.dia kata just hobby dia jep.
dia minat band metalica.haha.korang tau ke band ape tu.
haha.mimi pun tak tau.chills~

okey nie dia.
video
 
haha.okey tak?
like.like.like.

p/s:love u.

19 December 2011

Jatuh


 
 


Hayoo.nak buat macam mana nie.kecik-kecik dah pandai bercinta.HAHA.
alamak sapa nak tolong mimi nie.susah nak diubati nie.
penyakit serius nie.
 
Mimi dah jatuh hati,jatuh cinta,jatuh rindu,ah macam-macam la.
semuanya .sudah tidak terkira.HAHA.
i falling in love now.  :D
 


 
Syahrin bin idrus.
mimi dah jatuh hati dekat awak tau.
ingat tu.HUHU.



 


 

18 December 2011

Kita kembali


Haloo.dah bape hari kita ta update.rindu wey.tangan nie dah menggeletar lo.
kita terpaksa  masuk hotel 5bintang la.haha..yg ade aircone tu.haha.tade la
sayang.kita sakit.itu kita masuk hospital.aloo.lepas nie kita TAUBAT.ta nak 
masuk dah.nak jaga kesihatan baik-bak.TAUBAT-TAUBAT.menyusahkan
semua orang.doa kan mimi sentiasa sihat ye.SMILE. :)
 
Lagi satu kan.mimi happy sangat ni.sangat-sangat tau.eh.nak tau ke.meh sini.
aloo.malu la.nak cerita.HAHA.
now. i'm not single.kita da ade boyfie.haha.bataknya la wey.
haha.biasalah tu.dia memang sweet.aloo-aloo.suka mimi dekat dia.

love u doreamon.

13 December 2011

Ragam 2011



 
 
 Halohaii.ada sihat.?bagus2..kekal kesihatan kamu ye.
tak mahu sakit2. (:sekarang kita dah sampai pertengahan disember and penghujung 2011.
next months kita semua akan melalui tahun baru 2012.korang semua dah bersedia ke? 
nak lalui semua cabaran.ceceh cakap macam mimi berani sangatkan.
HAHA.dah nak masuk tahun baru nie mesti korang semua ada azam baru kan. 
TAHUN BARU AZAM BARU la katakan.cuba lah cerita sikit.
nak baca.hehe..apa.?mimi punya azam.?oo. yang itu nanti mimi ceritakan
iyoo.sabar ye check. (:
 
actually mimi nak cerita pasal peristiwa2 yg mimi lalui tahun 2011 nie.
HOHO.nak dengar tak?kalau tak mau.tak payah dengar.
tutup mata tu. -,-
lagi satu kalau nak ceritakan ni 6karangan pun tak cukup. HEHE.
tak apa.mimi akan buat list bagi korang semua senang membaca.
ahh.bukak mata tu luas2 sikit. 0-0
 
Ragam 2011 
 
  •  Disahkan ada penyakit spine.
  • Pembedahan tulang belakang ke atas mimi.
  • Dapat cuti 2bulan daripada doc.(suka sangat)
  • Result final exam agak baik.
  • Masuk CCU 3hari sebab sakit asmtha.(teruk loo)
  • First time couple.(i'm single now)
  • Ayah beli kereta baru.
  • Ragam family.
  • Bussines ayah semakin maju.
  • Dapat Samsung Corby II.
  • Dapat 2aunties sekali gus(maksu n makcik)
  • Sering menangis sejak2 nie.(sensitif kot)
  • Mula aktif bebelog.
ha..itulah peristiwa2 yg mimi lalui.ada manis ada pahit.dan yg tak pahit manis 
pun ade.Haha.apakah itu?cuba teka. -,- 
 
p/s:rakyat Malaysia nak dapat Sultan baru.TAULAT TUANKU. 

11 December 2011

Comel tapi Menggelikan

 
 
 Hai.bosan gila hari nie.tak tau nak buat apa.nak p berjalan tak tau nak p mana pulak.
please.give you idea.:))
dah tak tau nak buat apa.mula la mimi online 
and mula la tangan nie nak mengupdate.HEHE.
and bila mimi tengah tengok gambar dekat computer mimi.
ada benda yang menarik perhatian mimi.
ehh.nak tau ke.?nak la..sabar check.
benda tu comel tapi menggelikan.
geli rasanya mimi nak pegang.euww.

Comel bangat.
dah tengok kan.comel kan.?ada berani nak pegang.
BERANI punya..ceceh berlagak .HEHE.
 
nie ada lagi satu.cuba tengok.
 
nie macam mana.comelkan.
pandai dia posing.HEHE.

tapi mimi memang tidak dibenarkan pegang haiwan comel nie.
nak tau ke.?okey2.baca nie.mimi Sensitif dengan bulu haiwan.
kalau dah terkena mula la.hidung merah yang teramat.
bersin.mula la nak meleleh.(ee.pengotor la)
hehe.
 
p/s:mimi kata haiwan kecik nie memang comel.

10 December 2011

Contest Aku Nak Bagi Miss Lyzeer SENTAP



 
 
 
 Alahai.buruk gila la.ingatkan gua mana la tadi.rupa-rupanya blog orang.
HAHA.
berserabut mimi tengok.dah la hitam aje.tak de warna-warni langsung.
cuba lah letak warna merah ke,hijau ke baru gempak sikit.
-,-

 p/s:hanyalah rekaan semata-mata.untuk meyertai contest.

Sudah dapat :))

 
 
Haloohai..(ayat baru nie)HAHA.actually kita exited sangat nie.
hehe..nak tau ke.meh sini baca cerita mimi.meh.
actually yesterday mimi baru je beli handphone.alolo sukannya dia.
eleh.biasalah tu.hehe.nak tu ke mimi beli handphone apa.?
sabar check.sabar.okey2.cepat-cepat
Samsung Corby II
mimi pilih cover pink colour.itu gegurl punya colour laa.HEHE.
suka sangat-sangat.and adik mimi pun dapat jgak handphone
yang sama jgak but berlainan cover colour sahaja.
 
korang nak tengok tak handphone lama mimi.meh sini.
alahai kesian je mimi tengok.

 tengok.kesian kan.batton pon dah tade.
HEHE. 

Btw.mimi nak ucapkan terima kasih bebanyak dekat ayah dan mak mimi.
sebab depa yang belikan.terima kasih mak ayah.
thanks a lot.
 
p/s:beli handphone nie bukan guna duit yang kerajaan bagitu ye.
mak ayah mimi yang punya duit.(takot fikir benda lalin pulak)


09 December 2011

Gula-Gula

 
 



 Haloo.sihat ka.?harap sihat disamping orang tersayang la ye.
nak  tanya readers yang dekat luar tu ada ehem-ehem ke.?apa?
boyfie , girlfie la.alolo itu pun tak tau kaa.hehe.
Actually mimi nak story pasal love nie.loving yang terbaik and the best.
hehe.nak tau ke.sabar.apa.?tak nak tau.?tak nak tau pun xpe la
tak payah baca.HAHA.
nie pasal two couple.nak tau.cepat la.tak sabar nie.
amboi sabar la sayang..

First couple nie adalah cousin mimi.alolo sweet la diorang ni tau.
Muhammad Firdaus and Fatin Syahira.
Kimo
kalau mimi tengok wall fb depa nie kan.alahai buat mimi jeles je tau.
HAHA.depa berdua nie da couple 10 months.
ha.korang ade tak?tade kan.HAHA :)) 
yang mimi paling suka pasal depa nie adalah.
bercinta-cinta jugak tapi tak pernah lupakan pasal study.
alolo..sweet kan.

and Second couple ni adalah friends mimi.depa nie memang sweet
kalah gula-gula tau.HAHA.
Muhammad Sofi and Afiqah.
Afi Pichu
mimi suka tengok korang berdua tau.
comel.sweet.happy.cool.temok couple.
alahai.if senang je.korang the best couple.
best la korang nie kan.hari-hari boleh meet.
alolo.jeles kita tau.HAHA.

Harap two couple nie bahagia and kekal 
hingga hayat mereka.
AMIN.:))
psppt.apa.?kau takde ke.sapa?mimi ke.?
hehe.agak-agak korang. (;
Haha.lu pikir la sendiri.

08 December 2011

Terima Kasih





Hai.macam mana belog baru mimi.?
okey tak?hehe.
nie semua jasa baik kawan baru mimi nie.
new friend fb and blog mimie.
nak tau sapa.?sabar la.
amboi ta reti sabar pulak ye dia.hehe.
dia adalah.
jeng-jeng
Cik Mai

Dia tolong mimi buat kan header and background blog nie.
selebihnya mimi yang buat.
and bila mimi ingat balik mintak dia tolong mimi.
aish.buat malu aje.ada je yang mimi tersalah cakap dekat dia.
hehe..mai sori tau.tak tau kenapa semalam
otak nie jadi mereng sikit.hehe

Btw.mimi nak berterima kasih dekat mai ye.
sebab sudi tolong mimi. :)
and nanti kalau mimi nak header baru.
mai boleh buat kan lagi kan.
hehe.
THANKS Cik Mai

07 December 2011

Miss You All







Haish..mimie rindu dekat kawan mimi.rindu sangat-sangat. 4 ert1.wei.?korang rindu tak dengan aku.rindu?alolo sukanya mimi.thanks.actually mimi rindu sangat dekat kawan mimi sorang nie.namanya AMIRA SYAFIQAH.and dekat class mimi and kawan yang lain panggil dia DORAEMON.haha..cute kan.tapi dia nie tak macam doraemon la.orangnya kecik aje.mimi pun tak tau kenapa dia dipanggil doraemon.btw dia memang comel.haha.
mimi miss you all.muahmuahmuah.sayang korang.